About

lottakaisa

I am a screenwriter, film director and producer based in Helsinki. Storytelling is my passion. I believe that a good story makes you both cry and laugh.

I am hold a Master of Arts. I was studying in Helsinki, Prague and Jyväskylä and graduated from the Aalto University, Department of Film, Television and Scenography.

I am always looking for untold stories, new projects and nice people. Would you like to collaborate with me?  Send me a message.

***

Olen käsikirjoittaja, elokuvaohjaaja ja tuottaja. Viimeksi olen saanut valmiiksi dokumenttielokuvan Kunniakierros, jonka ohjasin ja käsikirjoitin.

Olen opiskellut Helsingissä, Prahassa ja Jyväskylässä ja valmistunut taiteen maisteriksi Aalto-yliopiston Elokuvataiteen ja lavastustaiteen laitokselta. Tällä hetkellä asun Helsingissä, jossa myös pääosin työskentelen.

Synnyin Punkaharjulla ja kasvoin Juvalla. Tarinat ovat aina kiehtoneet minua ja se lienee yksi syy siihen, että olen päätynyt tekemään elokuvia. Erityisesti komedian kirjoittaminen on lähellä sydäntäni. Parhaillaan kirjoitan pitkää komediaelokuvaa, joka oli valittuna WIFT ry:n NÄKYVÄKSI-hankehautomoon.

Olen kiinnostunut hyvistä tarinoista, kivoista tyypeistä ja uusista mahdollisuuksista. Tehdäänkö yhteistyötä? Laita viestiä.

%d bloggers like this: