About

 

fullsizeoutput_29ef

Hi,

My name is Lotta-Kaisa Riistakoski. Nice to meet you!

I am a screenwriter, film director and producer. Storytelling is my passion. I believe that a good story makes you both cry and laugh.

I am based in Helsinki. I was studying in Helsinki, Prague and Jyväskylä and graduated from Aalto University, Department of Film, Television and Scenography. I hold a Master of Arts.

I am always looking for untold stories, new projects and nice people. Would you like to collaborate with me?  Send me a message.

 

Moi,

Olen Lotta-Kaisa Riistakoski. Hauska tavata!

Synnyin Punkaharjulla ja kasvoin Juvalla. Tarinat ovat aina kiehtoneet minua ja se lienee yksi syy siihen, että olen päätynyt tekemään elokuvia.

Olen opiskellut Helsingissä, Prahassa ja Jyväskylässä ja valmistunut taiteen maisteriksi Aalto-yliopiston Elokuvataiteen ja lavastustaiteen laitokselta. Tällä hetkellä asun Helsingissä, jossa myös pääosin työskentelen.

Teen töitä käsikirjoittajana, elokuvaohjaajana ja tuottajana. Olen juuri saanut valmiiksi lyhyen dokumenttielokuvan Kunniakierros, jonka ohjasin ja käsikirjoitin.

Erityisesti komedian kirjoittaminen on lähellä sydäntäni. Parhaillaan kirjoitan pitkää komediaelokuvaa, joka oli valittuna WIFT ry:n NÄKYVÄKSI-hankehautomoon.

Olen kiinnostunut hyvistä tarinoista, kivoista tyypeistä ja uusista mahdollisuuksista. Tehdäänkö yhteistyötä? Laita viestiä.